Cine se bagă la un joc făcut după The Avengers?

Sunt aproape sigură că toți ați auzit zilele astea de The Avengers, marele film produs de Marvel și care este ticsit de supereroi – Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow !

După rețeta celor de la The Expendables (unde am avut o distribuție cu ”nume grele”), aceeași fază a fost folosită și în cazul celor mai îndrăgiți eroi ai Americii numai că de data asta vom avea parte de un bonus ”gameristic” destul de interesant, care să adauge un plus de savoare experienței The Avengers.

Și cum, evident, acesta este un site de gaming, nu puteam să anunț altceva decât un…joc!

Se pare că responsabilii de producție vor fi chiar cei de la Ubisoft, care continuă să exploreze fiecare oportunitate de a scoate un titlu bun pe piață și nu se sfiesc deloc să țină acest lucru secret!

De ce nu este secret?  Pai tocmai pentru că domeniul  “avengersbattleforearth.com” este listat chiar pe serverele Ubisoft!

Trebuie să știți însă că ei nu vor face lucrurile de capul lor deoarece drepturile de proprietate intelectuală pentru tot ce ține de The Avengers sunt totuși la compania mamă – Marvel Characters Inc. însă asta nu ar împiedica pe nimeni să transforme un blockbuster cinematografic în artă sublimă în lumea gamingului!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.