OMG Angry Birds REVINE :))

Cineva se uită cam urât la mine!!!! Pe Facebook! Nu este deloc de ignorat momentul în care înțelegi că monitorul pare să găzduiască ceva, să îi zicem pe nume, malefic (reacția lui Roberto: Ahhhh, SHIT!)! Cam ce sentimente vă încearcă pe voi când priviți poza de mai jos?

 Ca să ucidem suspansul – vorbim despre Rovio și al lor etern Angry Birds (unul dintre cele mai băgăcioase jocuri – poți să te bucuri de el cam pe orice device cu butoane ori cu ecran tactil) care nu se lasă dat uitării nici în ruptul capului!

Și fie vorba între noi, nu ar avea rost să rămânem fără porcii grași cu mustață în rolul victimei iar acesta a fost și argumentul suprem pentru care Angry Birds devine extreeem de longeviv printr-un nou joc care se va lansa în luna martie – pe  22 mai exact.

Acesta va fi al cincilea din seria care a debutat în 2009 și care practic s-a transformat rapid într-un veritabil hit pe piața mondială de gaming (pentru userii înrăiți de Facebook avem vești bune – acum Angry Birds se poate juca direct în rețeaua de socializare).

Momentan nu avem detalii despre platformele pe care varianta Space va fi disponibilă însă putem presupune cu ușurință că o să invadeze tot ce prinde!

Teaser trailerul nu dezvăluie niciun indiciu clar despre cum urmează să ne surprindă jocul însă reușește să îți stârnească destul de mult interesul:

Its one small fling for a bird
One quantum leap for birdkind

 

S-ar putea ca lucrurile să devină interesante în spațiu – mă aștept la câteva schimbări logice cum ar fi lipsa gravitației și alte nebunii specifice spațiului EXTRAterestru!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

3 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.