Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer gratuit până mâine

Chiar dacă această ştire vine un pic mai târziu decât ar fi trebuit (ştiţi vorba aia din bătrâni.. “mai bine mai târziu decât niciodată”), ea se va dovedi foarte folositoare pentru gamerul ocupat, neatent şi care nu deschide clientul de Steam mai deloc.

Dar hai să nu mai pierdem timpul, căci lucrul de care vă spun este o ofertă limitată. De aceea, cel mai bine ar fi să deschideţi Steam (dacă nu-l aveţi, faceţi-vă cont şi descărcaţi-l de aici) şi apoi să descărcaţi Modern Warfare 3 Multiplayer accesând  acest link. Este necesar să aveţi Steam pornit pentru ca linkul să funcţioneze.

Oferta se numeşte Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer Free Weekend-ul şi se termină Duminică (mâine) la ora 23.00 ora României.

Dacă vă place jocul, îl puteţi cumpăra de pe Steam cu reducere de 33% faţă de preţul normal, adică la 40,19€ în loc de 59,99€. Reducerea de preţ va înceta în seara de Luni.

La multe Kill Streak-uri!

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.