Far Cry 3 – un nou trailer şi informaţii proaspete

Ubisoft revine în prim plan cu un nou trailer și detalii adiționale despre Far Cry 3, pe care mulți dintre noi le așteptau cu nerăbdare (inclusive me).

Principalul protagonist în joc este Jason Brody, un fotograf, care împreună cu prietenii săi poposesc pe o insulă nemarcată pe nicio hartă. Aceștia sunt capturați de un grup cu serioase probleme mentale, liderul acelui grup fiind Voss – unul dintre principalii antagoniști în joc – după cum puteți vedea și în trailer, îi filează bine o lampă. Mai mult, el are de gând să omoare pe oricine nu se află în armată lui personală de săriți de pe fix.

Protagonistul nostru este singurul care reușește să scape de turma psihopată, dar trebuie să își salveze prietenii și să găsească o cale să scape de pe insulă.

Printre alte personaje mai regăsim un doctor care fabrică substanțe halucinogene și  nici el nu are toți boii acasă, unul dintre “hobby-uri” fiind să își vopsească casa în alb săptămânal (” talking about weird things”).

Far Cry 3 folosește ca și jocul precedent motorul grafic Dunia, dar cu unele îmbunătățiri pentru o fidelitate grafică crescută a personajelor și a mediului înconjurător.

Far Cry 3 va fi lansat pe 7 septembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Tune in for more.

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.