VGA 2011:Command and Conquer: Generals 2 anunțat

Acum câteva ore a avut loc Video Game Awards, gala de gaming care ne lasă întotdeauna cu gura căscată, salivând intens pe tastatură în momentele în care urmărim cele mai picante anunțuri cu privire la titlurile ce urmează să se lanseze. De un astfel de moment s-au folosit și cei de la BioWare pentru a face un anunț cât se poate de interesant – studioul va scoate pe piață un al doilea joc Command and Conquer pentru titlul apărut în anul 2003 (Generals), a cărui poveste s-a diferențiat clar de restul jocurilor reunite sub același nume (existând practic 3 serii – cea Tiberiană, Red Alert și Generals).

Jocul va fi publicat de către Electronic Arts iar tehnologic este asemănător cu Battlefield 3, fiind bazat pe același engine grafic – Frostbite 2. Trailerul prezentat publicului ne stârnește curiozitatea – fiind vorba de scene de gameplay efectiv care ne încântă cu “drăgălășenia” parșivă a operațiunilor pe câmpul de luptă!

Avem parte de muuulte tancuri extrem de sexy, a căror țeavă lungă este foarte, foarte puternică, fiind capabilă să arunce în aer vehiculele inamicilor. Mai mult, din trailer reiese clar că lupta nu se va desfășura numai la sol, ci va fi dusă mai aproape de ceruri prin intermediul avioanelor de luptă.

Partea proastă este jocul va fi lansat abia  în 2013!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.