VGA 2011: The Last Of Us – excelența vine pe PS3

Cine apreciază la adevărata valoare poveștile care presupun extincția omenirii să ridice mâna cât mai sus!

Personal, mi se par cele mai bune motive de la care poate pleca un film bun sau un joc cu adevărat epic, care va rupe cu siguranță gura târgului. Unde mai pui că va fi produs de echipa de la Naughty Dog –  însemnând că titlul va fi înrudit cu seria Uncharted care e sinonimă practic cu succesul. Deci, e destul de sigur să presupui că The Last Of Us va fi unul din cele mai așteptate jocuri exclusive pentru PS3 dar și unul dintre cele mai apreciate atât de critici cât și de gameri.

Ingredientele minune enumerate mai sus sunt aproape cu siguranță parte dintr-o rețetă de succes știută numai de cei care lansează titluri de gaming cu adevărat importante și bine realizate, care să mulțumească și să fascineze publicul. Dar destul cu vorbele, e timpul să vă și arătăm de ce The Last Of Us pare pur și simplu perfect.

Este clar chiar și pentru cei ce nu gustă sfârșitul lumii (atât de mult) că trailerul acesta (care reprezintă deasemenea o parte din joc – fiind vorba de imagini capturate direct de pe un PS3) excelează atât în a te intriga și mai tare cu privire la ce alte bunătăți vor fi regăsite de voi pe parcursul jocului cât și în termeni de grafică, interacțiune între personaje și efecte cinematice de excepție!
Dacă până acum o zi tot ce aveam la mână despre acest joc era teaserul cu furnica și impresionantele imagini cu revoltele reale surprinse pe tot mapamondul, acum avem ocazia să descoperim laitmotivul de la care se pleacă practic în realizarea jocului – o ciupercă microscopică începe să fie ingerată de oameni iar aceștia încep să se transforme în monstri gata să atace persoanele care (încă) nu au fost înfectate.
Avem parte și de dramatismul obișnuit, sugerat de fetița care e atât de curajoasă încât să atace una din creaturile acelea cu un cuțit sugerând astfel că totuși mai există tinere speranțe care să scoată omenirea din situația de C***T în care a reușit să intre.
În termni de comparație cu parte cinematografiei, jocul pare a aduce cu titluri importante precum I am Legend ori cu interesantul serial The Walking Dead (pe care vi-l și recomand cu mare căldură).
Acum nu ne rămâne decât să aștptăm o dată de lansare pentru The Last Of Us dar și mai multe trailere și informații care să ne instige circumvoluțiunile de gameri înrăiți!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.