Cum să furi în Skyrim, folosind găleata şi ceaunul

La acest articol nu e nevoie de nicio introducere. Iată cum poţi fura fără să fii detectat. Se pare că metoda funcţionează şi atunci când vrei să nu existe martori la o asasinare.

În speranţa că nu veţi cădea de pe scaun, vă las să râdeţi.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

12 COMENTARII

  1. Amuzant :). Asta e dovada ca AI-ul nu poate concura cu ingeniozitatea umana (mai ales cand e vorba de furat). E totusi un exploit si nu o sa-l folosesc pentru ca deterioreaza experienta jocului…

  2. Bine punctat, Viorel. Se pare că nici producătorii/testerii nu şi-au dat seama de posibilităţile oferite de Skyrim! :))

    Într-un interviu ublicat de curând, producătorii aminteau de un alt bug amuzant pe care l-au întâlnit în procesul de producţie. Dacă existau găini în jurul tău în timp ce comiteai vreo nelegiuire, ele erau martori şi transmiteau mai departe informaţia către oameni. Au existat multe dureri de cap până producătorii s-au prins că de vină erau găinile.

  3. Haha, vad ca devine deja un fenomen :D. Ma intreb daca or sa scoata un patch sau or sa-l lase ca un “feature” pentru amuzament :).

  4. Amuzant este… dar real nu pare, deoarece aia stau ca statuile si nici unul nu incearca sa isi dea jos cosul, galeata, etc.

  5. Eu mă întreb ce-au să mai găsească… au trecut doar vreo două zile de la lansare şi deja e plin de tot felul de filmuleţe, cu jucători care “se folosesc în mod inventiv de mecanismele jocului” 😀 .

  6. Se gasesc destui “pasionati” de bug-uri care sa testeze posibile greseli in programare. Oricum…fata de alte “probleme” aparute in jocuri asta e chiar funny :))

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.