Assassin’s Creed Revelations se lansează oficial în România

Cea mai tare veste pe ziua de azi:  lansarea jocului Assassin’s Creed: Revelations ÎN ROMÂNIA (varianta pentru console momentan)! Vom simți pe pielea noastră cum ni se ridică părul pe ceafă de nerăbdare de la momentul în care ajungem la eveniment și ne cumpărăm o copie și până când ajungem acasă și ne punem liniștiți la joacă!

Evenimentul mult așteptat de sute sau chiar mii de fani din țară va avea loc marți, 15 noiembrie începând cu ora 19:00 în magazinul Technomarket din cadrul complexului comercial Vitantis. Astfel, apare în plan încă o lansare reușită (având în vedere și spațiul destul de mare de care dispun cei de la Technomarket), ce va include un element foarte distractiv și captivant pentru cei care vor fi prezenți: jocul va putea fi încercat pe console PlayStation 3 care vor fi conectate la televzoare 3D!

Cei de la Ubisoft (publisherul jocului) mai au un as în mânecă – în premieră, lansarea titlului nu va avea loc numai în București, ci și în alte 5 orașe din țară: Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara.

La evenimentul de lansare din București vor exista și concursuri cu premii substanțiale (tricouri, hanoracuri, căni, postere, cărți de joc, litografii, stick-uri USB, și altele) așa că ar fi cazul să apăreți în număr cât mai mare!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

11 COMENTARII

  1. De abia astept. Ne vedem acolo, o sa fie foarte tare, unul din cele mai asteptate titluri din acest an ( pe langa Skyrim ofc ), sunt nerabdator sa vad cum se incheie epica aventura a lui Ezio.

  2. @Stefan: Sure thing, ne vedem acolo.
    @Dan: Da, evenimentele de acest gen sunt excelente metode de a ne face să testăm şi să salivăm după jocurile abia lansate.

  3. In Romania ar trebui organizate cat mai multe evenimente de acest gen, in care sa oferi si premii, pentru ca in general la noi in tara pirateria e la putere. Cu ocazia acestor evenimente poate cresc si vanzarile:)

    • Ar trebui, sa stii! Insa avem in fata dovada vie ca deja piata de gaming din Romania incepe sa cunoasca si evenimente de genul acesta!

    • Impresionant e faptul că lansarea va avea loc şi în alte localităţi şi nu numai în Bucureşti, oferindu-mi astfel şi mie şansa să particip:D. Încet, încet… dar sigur:D, ajungem şi noi o ţară “civilizată”… din punctul ăsta de vedere:P

  4. Nu stiu de ce am impresia ca nu o sa mai fie si o lansare pentru versiunea PC a jocului in Romania…am citit ca au si amanat aparitia variantei PC pana in decembrie.

  5. Foarte interesanta ideea cu organizarea in mai multe orase si in acelasi timp un bun inceput pentru extinderea evenimentelor de acest gen in toata tara.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.