Ubisoft anunță o tabletă (Wii)

 

Deja companiile nu mai au stare și nu mai concep să rămână strict pe un singur domeniu de activitate așa că hotărăsc să mai alunge “plictiseala”. Un exemplu grăitor este Ubisoft, care mai nou a decisă să lanseze pe piață o tabletă pentru desenat destinată exclusiv a fi folosită pentru Nintendo Wii. Se pare că aceștia vor să copieze succesul celor de la THQ (cu al lor uDraw) și au de gând să vină cu una bucată tehnologie  denumită Drawsome (nume care parcă te prinde și te face să sapi mai adânc până dai de dorința de a o cumpăra și de a face rost de bani pentru așa ceva). Ubisoft vrea ca prin acest periferic să aducă practic laolaltă toată familia, care se va putea bucura de momente plăcute și amuzante (daaaa…sigur….vedeți că ați uitat de profitul pe care îl urmăriți :)) ).

Tableta va apărea pe piață prea târziu pentru a fi dăruită de Moș Nicolae (pe 6 decembrie deci dar în SUA) însă la timp pentru a le face o bucurie celor dragi de Crăciun. Trebuie să știi de acum că ea vine cu o suprafață de desenat de 6,5*5 inchi (adică o diagonală de 8,5″ – destul de măricică pentru ce e destinată să facă), pe care poți schița ce dorești iar desenul va fi afișat și pe ecranul televizorului, în jocurile realizate pentru Drawsome și, în plus, vei putea interacționa cu acesta în timp real.

Tableta în sine vine ca un bundle cu două jocuri destinate exclusiv a fi folosite cu aceasta – Drawsome Artist (joc cu Ștrumfi) și Drawsome Sketch Quest (40 de personaje și 80 de niveluri). Per total ideea e draguță însă mă întreb….va prinde la public?!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Poate nu va prinde asa de mult pe piata romaneasca dar, cred ca pe piata americana va fi in vizor. Din reclama pare a fi un gadget simpatic, exclusiv pentru copii sau mai bine spus pentru familii.
    Dintre avantajele unei astfel de tablete ar fi: ca poti desena direct pe televizor, aici ma gandesc la complexitatea si marimea desenelor rezultand la creeare unor perspective diferite pentru copii, si ca foloseste tehnologia fara fir. Un dezavantaj ar fi ca trebuie sa detii neaparat consola Wii, fiind dedicat special pentru acesta, dar ar fi un cadou special, nu neaparat de sarbatori, pentru pasionatii de jocuri si de consola Wii.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.