Call of Duty: Modern Warfare 3 a fost lansat

Ieri a fost ziua cea mare. Planeta s-a cutremurat, Soarele a strălucit mai tare, copacii au început să meargă prin oraş iar Guţă s-a înscris în clasa I, toate acestea întâmplându-se cu ocazia lansării lui Call of Duty: Modern Warfare 3. Ok, am minţit în 80% din acest paragraf, dar jocul s-a lansat!

Din păcate nu a existat un eveniment oficial de lansare a lui Call of Duty: Modern Warfare 3 la noi în ţară, însă în străinătate lansarea acestui joc a stârnit un interes extraordinar de mare, ca şi jocurile anterioare din serie dealtfel.

Jocul, în varianta de Xbox 360 (cu cele mai multe recenzii), are un scor de 90% pe Metacritic, valoarea fiind rezultatul mediei a 44 de review-uri realizate de specialişti.

Cu această ocazie, vă vom prezenta şi cel mai recent trailer al jocului. El este un live-action trailer cu actori de primă clasă: Sam Worthington, Jonah Hill şi Dwight Howard. Veteran sau noob, oricine are o inimă de gamer în el.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.