The Mandalorian: Disney a publicat un nou trailer pentru sezonul 3!

Disney a publicat astăzi un nou trailer pentru “The Mandalorian” în timpul jocului NFL Wild Card de pe ESPN. Trailerul are o durată de aproape două minute și îi prezintă pe Din Djarin și Grogu reuniți și pornind împreună într-o nouă aventură. 

În introducerea trailerului sunt prezentate imagini cu diverse personaje Mandaloriene, iar apoi îi vedem pe Din Djarin și Grogu zburând împreună cu viteza luminii către metropola extinsă a Mandalore, unde, potrivit lui Captain Carson Teva, “există ceva periculos.”

 

Sezonul 3 din Mandalorian începe miercuri, 1 martie 2023 și va dezvălui ce s-a întâmplat cu Grogu și Mando după reunirea lor într-un episod al spin-off-ului “The Book of Boba Fett”. De asemenea, ne va arăta și care sunt consecințele faptului că Mando a fost exclus din secta sa religioasă în sezonul 2 pentru că și-a scos masca.

 

Pe lângă Pedro Pascal, distribuția confirmată pentru sezonul 3 îi include pe Bo Katan interpretat de Katee Sackhoff, Peli Motto interpretat de Amy Sedaris, Greef Karga interpretat de Carl Weathers și Giancarlo Esposito în rolul lui Moff Gideon. Lucasfilm a confirmat, de asemenea, că regizorii pentru cele 8 episoade ale sezonului 3 sunt Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey și Bryce Dallas Howard.

The Mandalorian este doar unul dintre numeroasele proiecte din galaxia îndepărtată care își vor face apariția în 2023. Pe lângă serialul cu simpaticul Baby Yoda, fanii francizei se vor putea bucura și de “Star Wars Jedi: Survivor”, “Star Wars: Ahsoka” sau episoadele noi din “Star Wars: The Bad Batch”.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.