Spider-Man 2 se lansează în 2023!

Marvel’s Spider-Man 2 a fost anunțat în timpul evenimentului PlayStation Showcase din septembrie 2021, împreună cu Marvel’s Wolverine. Săptămâna trecută au apărut câteva zvonuri cu privire la o posibilă lansare a noului Spider-Man în toamna anului 2023, care au fost confirmate o zi mai târziu chiar pe blogul PlayStation.

“Ce an a fost pentru PlayStation Studios; aici, la Insomniac Games, am fost absolut uimiți de munca colegilor noștri. Felicitări tuturor pentru un 2022 reușit… și iată că anul viitor va fi la fel de interesant pe măsură ce continuăm să pregătim Marvel’s Spider-Man 2 pentru lansare în toamna viitoare”, a declarat Bryan Intihar, Creative Director la Insomniac Games. 

Noul titlu Spider-Man îi va avea în prim plan atât pe Peter Parker, cât și pe Miles Morales. Și pentru ca lucrurile să devină și mai interesante, unul dintre personajele negative care își va face apariția în joc va fi Venom. Aceste detalii au fost confirmate în urmă cu un an, când au fost publicate primele imagini din Spider-Man 2.  

Spider-Man și Spider-Man: Miles Morales au fost lansate atât pe PS4 și PS5, cât și PC. Spider-Man 2 în schimb, va fi disponibil exclusiv pe PS5. Bine, cel puțin la început. Având în vedere că cei de la Sony au început să se concentreze din ce în ce mai mult și pe jocurile pe PC, cel mai probabil nu va trece prea mult timp până când se vor putea bucura de joc și cei care nu au un PS5.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.