Genesis lansează două carcase noi: Irid 505 v2 și Irid 503 v2

Brandul Genesis a fost înființat în 2011 și are în portofoliu o mulțime de produse destinate gamerilor – de la tastaturi, căști sau boxe, până la scaune de gaming, birouri sau carcase pentru PC. În cursul zilei de astăzi, compania a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă lansarea a două carcase noi: Irid 505 v2 și Irid 503 v2. 

Genesis IRID 505 (v2) este de tip Mid Tower și poate găzdui coolere AIO de mai multe tipuri, plăci video cu o lungime de până la 380 mm și plăci de baza Mini-ITX, Micro-ATX sau ATX. Vine de asemenea echipată cu 4 porturi USB pe panoul frontal (2× USB 3.0 și  2× USB 2.0) și un panou lateral din sticlă securizată. 

Genesis IRID 503 (v2) în schimb, are un format de tip Micro Tower și suportă plăci de baza Mini-ITX și Micro-ATX. Oferă de asemenea posibilitatea de a monta coolere AIO și plăci video cu o lungime de până la 375 mm. Pe partea frontală se află 3 porturi: 1× USB 3.0 și  2× USB 2.0. La fel ca și varianta mai mare, are un panou lateral transparent din sticlă securizată. 

Cele două modele reprezintă de fapt un upgrade al carcaselor lansate anterior, Irid 505 și 503. Vin cu o ventilate mai bună, un design îmbunătățit și o protecție mai eficientă împotriva prafului. Variantele de bază sunt echipate cu câte două ventilatoare Genesis Oxal 120 cu până la 1300 RPM și suportă până la 6 ventilatoare în total. Apropo de asta, potrivit Genesis, ventilatoarele Oxal vor putea și achiziționate și separat începând de anul viitor. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.