Henry Cavill va fi implicat în noul proiect Warhammer produs de Amazon Studios

Amazon Studios și Games Workshop au confirmat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă că vor începe să lucreze la adaptarea popularului joc Warhammer 40.000 pentru micile și marile ecrane. Și nu oricum, ci alături de Henry Cavill! 

 Henry Cavill a avut o săptămână destul de dificilă, cu mai multe răsturnări de situație. Actorul a anunțat în urmă cu 2 luni că renunță la rolul său din The Witcher pentru a se concentra pe noul film Superman, însă în cursul zilei de ieri a declarat că nu va mai face parte nici din acest proiect. Evident, fanii săi din întreagă lume au fost șocați de această decizie. La doar câteva ore de la anunțul cu privire la Superman însă, au apărut câteva zvonuri cu privire la implicarea lui Henry într-un nou proiect Warhammer, atât ca actor cât și ca producător executiv. După puțin timp, actorul a confirmat vestea pe Instagram:

“De 30 de ani am visat să văd un univers Warhammer în acțiune. Acum, după 22 de ani de experiență în această industrie, simt în sfârșit că am abilitățile și experiența pentru a conduce un univers cinematic Warhammer. Parteneriatul cu Natalie Viscuso la Vertigo a fost o binecuvântare dincolo de cuvinte, fără ea nu am fi găsit un loc perfect la Amazon […] Le promit tuturor fanilor Warhammer că voi respecta acest titlu pe care îl iubim cu toții. Promit să vă ofer ceva familiar. Și mă străduiesc să creez ceva fantastic, nemaivăzut”. 

Bineînțeles, încă mai pot interveni foarte multe modificări până în momentul în care vom vedea proiectul pe micile și marile ecrane, așa că îi ținem pumnii lui Cavill. Warhammer este momentan într-o fază incipientă. Așa cum a declarat și actorul pe Instagram, echipa începe acum să caute realizatorul, creatorul și scriitorul pentru Warhammer. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.