CD Projekt Red a confirmat: Remake-ul pentru The Witcher (2007) va fi open world

Inițial nu au fost dezvăluite mai multe detalii despre gameplay, însă în raportului de venituri pentru Q3 2022 publicat astăzi sunt specificate câteva indicii: Numele de cod este CANIS MAJORIS, iar titlul este descris ca fiind un “RPG open-world singleplayer, bazat pe poveste – o reinterpretare modernă a jocului The Witcher din 2007.”

CD Projekt Red  a anunțat în urmă cu o lună pe blog că remake-ul este în faza incipientă de dezvoltare și că jocul va fi reconstruit de la zero în Unreal Engine 5, în parteneriat cu studio-ul Fool’s Theory.

“The Witcher este locul unde a început totul pentru noi, pentru CD PROJEKT RED. A fost primul joc pe care l-am făcut vreodată și a fost un moment important pentru noi atunci […]  Colaborarea cu Fool’s Theory la proiect este la fel de interesantă, pe cât unii dintre cei de acolo au fost implicați anterior în jocurile The Witcher. Ei cunosc bine materialul sursă, știu cât de mult au așteptat jucătorii să vadă remake-ul și știu să facă jocuri incredibile și ambițioase. Și, deși va dura ceva timp până să fim gata să împărtășim mai multe despre și din joc, știu că va merita așteptarea”, a declarat Adam Badowski, Head of Studio, CD PROJEKT RED.

Dacă plănuiești să re/joci primul titlu Wither vei mai avea ceva de așteptat, însă nu uita că până una alta, pe 14 decembrie se lansează update-ul gratuit The Witcher 3 pentru consolele și PC-urile next gen. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.