Star Wars: Squadrons, gratuit pe Epic Games Store timp de o săptămână

Săptămâna asta, forța a fost cu fanii Star Wars. La doar 2 zile de la lansarea HDD-urilor externe Seagate inspirate de Luke Skywalker, Darth Vader și Han Solo, Epic Games a anunțat că jocul Star Wars: Squadrons poate fi descărcat gratuit. În mod normal jocul costă în jur de 39 USD, însă va avea o reducere de 100% până pe 1 decembrie 2022, pe Epic Games Store

Star Wars: Squadrons este un joc de tip spacefighter dezvoltat de Motive Studios și publicat de EA. Titlul poate fi jucat atât în varianta multiplayer cât și single, iar povestea campaniei se desfășoară după evenimentele din Return of the Jedi. Gameplay-ul îți permite să preiei controlul asupra avioanelor de luptă de tip X-wing sau TIE și să “atingi obiective tactice pe câmpuri de luptă cunoscute sau nemaivăzute până acum, inclusiv gigantul lui Yavin Prime și luna spulberată a lui Galitan.”

Și dacă tot ajungi pe site-ul Epic să descarci jocul, nu uita să arunci un ochi și la promoția de Black Friday. Am zărit noi câteva titluri interesante cu reduceri de până la 67% (Red Dead Redemption 2, Far Cry 6 sau Destiny 2: Legacy Collection) sau chiar 80% pentru jocuri mai vechi precum Dying Light Definitive Edition sau Dishonored 2. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.