Anunțurile de angajare Riot confirmă o versiune Valorant pentru console

Indiciile despre lansarea Valorant pe console au început să apară încă de la începutul anului 2022. În februarie a fost publicat un anunț de angajare, apoi a urmat parteneriatul dintre Riot și Microsoft pentru Xbox Game Pass și în final, au fost postate câteva capturi de ecran din fișierele jocului cu iconițe pentru Xbox și PlayStation. 

De data asta, cei de la Riot s-au dat de gol prin intermediul a două anunțuri de angajare pentru Senior Game Designer și Game Design Manager – Console: “În calitate de manager de design de joc pentru consolă, vei contribui la stabilirea unei viziuni și îi vei ghida pe designeri să aducă VALORANT pe noi platforme. Vei fi responsabil de aplicarea principiilor de design care definesc VALORANT pe PC, transformându-l într-un shooter tactic pentru console. Sub îndrumarea ta, echipa de proiectare va adapta jocul, astfel încât să funcționeze mai bine pentru un public care se joacă pe gamepad.” 

Portarea pe consolă nu a fost anunțată oficial, însă planurile de viitor pentru Valorant sunt destul de clare în momentul de față. Așteptăm cu interes vești noi din partea Riot, în special cu privire la adaptarea gameplay-ului pe un controller. Fiind un joc atât de rapid, cu siguranță nu ar fi deloc plăcut să-l joci pe consola de jocuri în formatul actual. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.