Assassin’s Creed revine în curând pe Steam

Ubisoft a renunțat la Steam în favoarea lui Epic Games și a propriului launcher în anul 2019. În urmă cu mai puțin de 3 săptămâni însă, au început să își facă apariția mai multe indicii cu privire la revenirea companiei pe platforma Valve. 

“Evaluăm în mod constant cum să aducem jocurile noastre către diferite audiențe oriunde s-ar afla, oferind în același timp un ecosistem consistent jucători prin intermediul Ubisoft Connect. Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 și Roller Champions se numără printre titlurile Ubisoft care vor fi lansate pe Steam”, au declarat cei de la Ubisoft pe 21 noiembrie. 

Cât despre debutul lui AC: Valhalla pe Steam, Ubisoft nu putea alege un moment mai bun. Chiar în ziua lansării, pe 6 decembrie, va deveni disponibil și ultimul capitol al jocului, care va încheia povestea lui Eivor. Tot pe 6 decembrie își vor face apariția pe Steam și celelalte titluri Ubisoft, Anno 1800 și Roller Champions.

În alte știri, cei de la Steam tocmai au dat startul campaniei de toamnă, cu reduceri de până la 75% pentru jocuri PC. Ofertele vor fi active în perioada 22 – 29 noiembrie și vor include mai multe titluri populare precum Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Stray, FIFA 23 sau Halo: The Master Chief Collection. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.