Noul Stream Deck le oferă streamerilor mai multă precizie

La mai puțin de 2 săptămâni de la lansarea primei camere web 4K60, Elgato revine cu alte vești bune pentru streameri. Compania a anunțat astăzi un nou Stream Deck cu 8 butoane LCD, un ecran cu touch și 4 rotițe. 

Deși are mai puține butoane decât un Stream Deck clasic, varianta Plus vine cu un avantaj important. Sau mai bine zis, cu 5 avantaje. Primul este un ecran touch care poate fi personalizat în orice fel, în funcție de preferințele utilizatorului. De la comutarea camerelor sau a scenelor, până la pornirea unor aplicații sau pagini web, ajustarea volumului sau chiar aprinderea luminilor. Celelalte 4 avantaje sunt rotițele de la baza deck-ului, care la fel, pot fi programate să ajusteze volumul, luminozitatea, să dea zoom sau orice acțiune poate fi modificată prin rotire. Celelalte 8 butoane sunt clasice. Au un finisaj lucios și sunt dispuse pe un ecran LCD care oferă și feedback tactil.

“Cu Stream Deck + și introducerea de noi acțiuni fizice, oferim clienților noștri și mai multe modalități de a personaliza modul în care își controlează setările, poziționând în continuare Stream Deck ca o extensie puternică dincolo de tastaturi și mouse-uri. Abia așteptăm să vedem comunitatea noastră punând Stream Deck + la treabă”, a declarat Julian Fest, SVP și director general al Elgato. 

La prima vedere versiunea Plus pare un downgrade dacă ai deja un Stream Deck XL sau MK.2, dar ceva îmi spune că cei cu spațiu limitat pe birou îl vor aprecia mai mult. În plus, ajustarea unor funcții prin rotire oferă mult mai multă precizie decât un buton sau decât glisarea pe un ecran. Află mai multe despre funcțiile Stream Deck Plus din prezentarea Elgato de mai jos: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.