Samsung lansează în ianuarie primul monitor de gaming ultrawide 8K din lume

În timpul evenimentului de lansare pentru Radeon RX 7900 XTX și RX 7900 XT, AMD a dezvăluit că Samsung va lansa în curând un monitor gaming next-gen. Va fi primul monitor de gaming ultrawide 8K din lume, care va putea fi asortat perfect cu noile modele de GPU. 


Noul monitor se va numi Odyssey Neo G9 și conform promisiunilor făcute pe scena din Las Vegas de Scott Herkelman (vicepreședinte și director general Graphics Business Unit la AMD), va fi lansat în mai puțin de 3 luni: “Chiar de la începutul anului 2023, gamerii vor avea la dispoziție o nouă generație incredibilă de monitoare de la producători de de top. Inclusiv acest model de la prietenii noștri de la Samsung, noul Odyssey Neo G9, care va fi  primul monitor de jocuri DisplayPort 2.1 8K cu ecran ultrawide. Mai multe detalii despre design și specificații vor fi dezvăluite la CES, în ianuarie 2023.” 

Deși nu avem prea multe detalii despre performanțele noilor monitoare, știm că actualul Odyssey Neo G9 cu panou mini-LED Quantum de 49 de inch și refresh rate de 240Hz are un preț de aproximativ 2.200 USD. Nici nu vrem să ne gândim cât va costa noul model cu panou 8K. Asta pe lângă faptul că pentru a te bucura de el cum se cuvine vei avea nevoie, desigur, de o placă video din cea mai nouă generație, dar și de un procesor pe măsură. 

Potrivit lui Herkelman, Samsung nu este singurul productaor care se va adapta performanțelor oferite de RX 7900 XTX și RX 7900 XT. În curând vor intra în joc și alți producători precum ASUS, Dell, Acer sau LG. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.