Marvel și EA lucrează la 3 jocuri noi cu personaje Marvel

Marvel și EA au anunțat un nou parteneriat din care se pare că vor rezulta cel puțin trei jocuri noi bazate pe personaje Marvel, printre care se află și Iron Man. Anunțul a fost făcut pe 31 octombrie atât pe blogul Marvel, cât și pe site-ul EA

Jocul Iron Man va fi de tip single player, third person și va avea o poveste originală care va prezenta istoria personajului, “canalizând complexitatea, carisma și geniul creativ al lui Tony Stark și permițând jucătorilor să simtă cum este să joci cu adevărat ca Omul de fier”. Echipa de dezvoltare este condusă de Olivier Proulx, care a lucrat și la Marvel’s Guardians of the Galaxy. 

Pe lângă Iron Man, mai există câteva zvonuri și despre un presupus titlu Black Panther care ar fi deja în lucru la un nou studio EA din Seattle, condus de echipa care a lucrat și la Middle-earth: Shadow of Mordor. Desigur, proiectul nu a fost confirmat încă de EA, așa că nu ne entuziasmăm prea mult momentan. 

Toate cele trei proiecte par a fi oricum la început de drum, așa că nu ne așteptăm să auzim vești noi despre ele în perioada următoare. Până atunci, cel mai probabil ne vom potoli nerăbdarea cu ajutorul Marvel’s Wolverine de la Insomniac Games și  Marvel’s Spider-Man 2, care teoretic se va lansa la începutul anului viitor.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.