Pre-patch-ul WoW: Dragonflight se lansează în două faze începând cu 25 octombrie

După succesul expansiunii Shadowlands, fanii WoW așteaptă cu sufletul la gură lansarea World of Warcraft: Dragonflight și întoarcerea în Azeroth. Cea de-a noua expansiune promite să aducă mai multe schimbări (în bine sperăm), printre care și un meniu complet refăcut, dar și o rasă și o clasă nouă. În cursul zilei de 18 octombrie, Blizzard a anunțat oficial pe Twitter și pe blog primele două update-uri de tip pre-expansion. 

Pre-patch-ul Dragonflight va fi lansat în două faze. Prima etapă va deveni disponibilă pe 25 octombrie și va adăuga noi talente pentru fiecare clasă. De asemenea, va aduce modificări majore pentru interfață și afișarea de tip heads-up, ambele devenind mult mai personalizabile decât înainte. Pe lângă acestea, tot în prima fază vor fi incluse și noi funcții de accesibilitate și noi combo-uri de rasă și clasă din care jucătorii pot alege.

A doua faza își va face apariția pe 15 noiembrie 2022 și le va oferi jucătorilor ocazia să joace cu cea mai nouă rasă din joc, Dracthyr, din clasa Evoker, care începe de la nivelul 58 și are propria zonă de pornire pe Insulele Dragonului. Inițial, gamerii vor putea explora cu Dracthyr doar noua zonă numită The Forbidden Reach. Tot în faza aceasta va deveni disponibil și dungeon-ul Uldaman: Legacy of Tyr, dar și evenimente și misiuni noi în joc. 

Lansarea oficială a jocului va avea loc pe 28 noiembrie, iar raid-urile vor deveni disponibile pe 13 decembrie 2022. Află mai multe despre Dragonflight de pe site-ul oficial World of Warcraft

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.