HBO a publicat imagini noi din serialul The Last Of Us

HBO a publicat recent un alt teaser pentru serialul The Last of Us, dar și un clip mai lung care conține mai multe titluri ce se vor lansa în 2023 pe HBO Max. Teaserul e foarte scurt, de doar 20 de secunde, și include atât imagini pe care le-am mai văzut deja, dar și câteva scene noi pe care fanii francizei le vor recunoaște imediat din joc. 

La începutul teaserului pentru mai multe seriale HBO Max putem vedea o imagine emblematică cu orașul distrus, dar și o scenă în care Ellie se află într-un carusel împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Riley, care a apărut în conținutul suplimentar din The Last of Us – Left Behind, acțiunea petrecându-se înainte că Ellie să-l cunoască pe Joel.

Deși noile scene nu conțin foarte multe detalii noi despre acțiunea serialului, apariția sa e destul de importantă pentru fani, fiind mai mult o confirmare a faptului că în curând îi vom putea vedea pe Joel și Ellie pe micile ecrane. Încă nu a fost dezvăluită o dată exactă a premierei, însă știm cu siguranță aceasta va avea loc  în 2023. 

Unul dintre principalii creatori ai serialului este Neil Druckmann, cel care a regizat și jocul. El va fi acompaniat de Craig Mazin, cunoscut în special pentru serialul de succes Chernobyl (2019). Cât despre actori, alături de Pedro Pascal și Bella Ramsey vor fi în serial și Nick Offerman, Gabriel Luna, Storm Reid, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Ashley Johnson, Lamar Johnson și Troy Baker. Fun fact: Dandridge, Baker și Johnson au făcut parte și din echipa actorilor din joc.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.