Dynamic Island a apărut deja pe Android

Apple tocmai a lansat 6 produse noi, inclusiv un model de iPhone fără breton. Bine, teoretic doar. Compania americană nu a renunțat complet la bara neagră din partea superioară a display-ului, dar a reușit să o transforme într-un avantaj pentru utilizatori. Noua idee Apple a fost primită atât de bine încât după mai puțin de 2 săptămâni, a apărut deja pe Android prima aplicație care încearcă să o copieze. 

Aplicația se numește foarte subtil, dynamicSpot – Multitasking, și promite să ofere aceleași funcții pe care le are și modelul original. Mai mult decât atât, conform descrierii oficiale, “Dynamic Island de pe iPhone nu este personalizabilă, dar dynamicSpot este! Poți modifica setările de interacțiune, poți selecta când să afișeze sau să ascundă fereastră pop-up, sau ce aplicații ar trebui să apară […] deoarece dynamicSpot folosește sistemul de notificare Android, este compatibil cu aproape toate aplicațiile.” 

Deși până în acest moment a fost deja descărcată de peste 50 de mii de utilizatori, dynamicSpot se află încă în stadiul beta incipient. Momentan pare a fi mai mult o funcție estetică, care cu siguranță nu se mișcă și nu se simte la fel ca pe un iPhone, însă cu siguranță va primi o mulțime de îmbunătățiri de-a lungul timpului. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Play Store, dar are și o versiune plătită (5 USD), care oferă posibilitatea de a utiliza aplicația pe ecranul de blocare și include opțiuni pentru a schimba modul de interacțiune cu notificările.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.