Apple a lansat 6 produse noi, inclusiv un iPhone cu alt model de ‘breton’

A venit din nou acea perioadă a anului în care magia plutește în aer, tehnologia mai face câțiva pași înainte, iar noi ne actualizăm din nou wishlist-ul. Nu, nu e Crăciunul, ci evenimentul Apple. 

Ca de obicei, compania americană ne-a dat pe spate cu tehnologii și funcții noi, deși în anumite privințe continuă să rămână blocată în timp. De exemplu, dacă te așteptai la un iPhone cu USB-C, îți pot spune de la început că va trebui să mai aștepți încă un an (probabil). Dacă în schimb voiai un alt breton pentru telefonul tău, acum e momentul să faci o schimbare. 

A renunțat Apple la bretonul de pe iPhone? Nu, dar l-a transformat într-o funcție foarte cool, disponibilă doar pe versiunile Pro. Noua tunsoare pentru iPhone 14 Pro și Pro Max se numește Dynamic Island, are o formă rotunjită și se poate transforma într-un instrument de multitasking. Toate componentele hardware de pe display au fost regândite, astfel încât dimensiunea zonei respective să fie redusă cu 30%. Se putea opri aici, dar Apple a mers și mai departe și a transformat clasicul breton într-un avantaj pentru utilizator. Dynamic Island poate afișa în cel mai stilat mod posibil tot felul de notificări și update-uri, butoanele din timpul apelului sau cele pentru controlul audio. 


Încă o noutate este varianta Plus a noului
iPhone 14. Ambele versiuni sunt echipate cu chip-ul A15 Bionic, camere de 12MP, tehnologie 5G, comunicare prin satelit în zone fără semnal și conform Apple, ‘cea mai bună durată de viață a bateriei de până acum’. Diferența este că iPhone 14 are un display de 6.1 inch, în timp de iPhone 14 Plus are dimensiuni mai generoase, de 6.7 inch. 

 

AirPods sunt și ele pe lista de noutăți. Mai exact, modelul AirPods Pro cu noul procesor H2, ajustare a volumului prin slide, microfon și funcție de anulare a zgomotului mai performante și 6 ore de funcționare cu o singură încărcare. În plus, de acum vor veni la pachet cu 4 dimensiuni de dopuri – de la XS la L. 

 

Și ultimul dar nu cel din urmă, Apple Watch. Sau mai bine zis, cele 3 modele de Apple Watch. Noile smartwatch-uri de la Apple au fost împărțite în 3 categorii. Apple Watch Ultra este cel destinat celor care iau sportul în serios, inclusiv cel extrem. Are o carcasă de 49mm din titan, cadran din safir și este rezistent la apă până la 100m. Apple Watch Series 8 este un upgrade corect al generației anterioare, care include acum și un senzor de temperatură. Apple Watch SE este cel mai prietenos cu bugetul, însă nu are anumite funcții precum always-on display.  

Urmărește întreaga prezentare Apple de pe 7 septembrie 2022: 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.