Deathloop a devenit disponibil pe PC și Xbox

După un an în care a fost un titlu exclusiv pentru PlayStation, Deathloop se lansează în sfârșit pe Xbox Series X/S și pe PC (Steam și Epic Games Store). 

Bethesda a publicat anunțul oficial pe site, pe 20 septembrie. Noutățile vin sub forma unui update numit GOLDENLOOP, care include arme, abilități și inamici noi pentru Deathloop, dar și încă două platforme pe care poate fi jucat. 

Deathloop e în principiu un joc single player, dar are și un mod PvP. Iar acum, datorită suportului cross-play, gamerii vor putea să se joace împreună indiferent de dispozitivul pe care îl au la dispoziție. Desigur, dacă te joci pe consolă și nu vrei să te confrunți cu un jucător pe PC care are la îndemână un mouse și o tastatură, funcția poate fi dezactivată și vei intra în joc doar cu cei care se joacă pe aceeași platforma ca și tine. 

Versiunile pentru Xbox și PC dispun și de cross-purchase și cross-save. Cu alte cuvinte, dacă îl cumperi din Microsoft Store, vei putea să-l joci și pe Xbox și pe PC. Totodată, nu uita că dacă ai un abonament PS+ Extra sau Premium poți primi jocul gratuit.

Update-ul mai include și o abilitate nouă numită Fugue, arma HALPS Prototype, noul inamic cunoscut sub numele de Paint-Bomber și 4 noi upgrade-uri pentru abilitatea Masquerade a Juliannei. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.