Ubisoft a dezvăluit 6 titluri Assassin’s Creed

Tocmai când ne gândeam că Ubisoft a încetat să lanseze jocurile Assassin’s Creed pe bandă rulantă, studio-ul a anunțat în cadrul evenimentului Ubisoft Forward nici mai mult nici mai puțin de 6 titluri noi pentru PC, console și mobil.

Vorbeam zilele trecute despre noul Assassin’s Creed Mirage și despre faptul că ne-am fi dorit totuși ca următorul titlu al seriei să se desfășoare într-un decor japonez. Iată că cei de la Ubisoft s-au decis în sfârșit să-și asculte fanii și să pună pe lista de lansări și un titlu cu o poveste desprinsă din Japonia feudală. Numele de cod al titlului este ‘Red’, iar procesul de dezvoltare are loc în cadrul studio-ului din Quebec. Echipa din Montreal în schimb, se ocupă cu al treilea titlu important din seria AC, care momentan se numește neoficial ‘Hexe’. Conform unor zvonuri, acesta ar avea legătură cu magia și lumea vrăjitoarelor, însă informațiile nu au fost confirmate încă. 

Ubisoft a pregătit încă două surprize și pentru fanii gamingului pe mobil. Titlul cu numele de cod ‘Jade’ va fi primul joc Assassin’s Creed open-world pe mobil, iar povestea se va desfășura în China. Jucătorii vor putea să exploreze în stil parkour Marele Zid Chinezesc și își vor putea personaliza caracterul. Un alt titlu AC care este în lucru va fi dedicat platformei de gaming Netflix (da, există așa ceva), însă momentan nu are un nume sau o dată de lansare. 

Cel de-al șaselea titlu anunțat de Ubisoft nu este un joc propriu-zis, ci mai degrabă o platforma. Proiectul se numește Infinity și urmează să găzduiască atât titlurile principale AC, cât și viitoarele proiecte multiplayer. 

 

Urmărește întregul eveniment Ubisoft Forward de pe 10 septembrie 2022:

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.