Plăcile video NVIDIA vin la pachet cu Marvel’s Spider-Man Remastered

Dacă ai în plan un upgrade pentru placa video, probabil acum ar fi cel mai potrivit moment să faci achiziția. Nu de alta, dar noua ta componentă vine însoțită și de un joc care îți va prezenta așa cum se cuvine noul nivel de performanță al PC-ului. 

NVIDIA a anunțat că începând de săptămâna aceasta, jocul Marvel’s Spider-Man Remastered va fi oferit cadou pentru modelele GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090 și 3090 Ti. Campania se aplică atât plăcilor video, cât și PC-urilor sau laptopurilor gaming echipate cu ele. 

Spider-Man Remastered s-a lansat pe PC (Steam și Epic Games Store) anul acesta în august, iar momentan este unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam. Cum spuneam, e un titlu pefect pentru un GPU nou: beneficiază de tehnologiile NVIDIA DLSS, NVIDIA DLAA, efecte ray-tracing îmbunătățite, suport pentru ultrawide 12:9, panormanic 32:9 și suport pentru multiple monitoare cu NVIDIA Surround.

Spiderman poate fi jucat atât cu tastatură și mouse, cât și cu un controller DualSense – varianta recomandată și de Sony, desigur – acesta find singurul mod în care utilizatorii se pot bucura de trigger-ul cu adaptive feedback și răspunsul haptic. Totuși, compania recomandă varianta cu fir atașat pentru o experienta cât mai bună.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.