Sony lansează în toamnă o serie nouă de accesorii pentru PlayStation

Ce-i drept, Sony a făcut o schimbare importantă în privința design-ului odată cu lansarea PS5. Consola iese în evidență mult mai mult decât generațiile anterioare, în special dacă alegi să o expui vertical. Schimbarea nu a fost pe placul tuturor, așa că Sony le-a oferit utilizatorilor câteva opțiuni suplimentare pentru a putea să integreze consola în orice decor. Printre ele se află modelele Midnight Black, Cosmic Red sau Starlight Blue. Acum, compania ne oferă cea mai bună soluție pentru a camufla un PS5. La propriu. 

Sony a anunțat astăzi pe blog lansarea unui nou set de periferice cu design tip camuflaj. Colecția se numește Grey Camouflage și este compusă din controllerul DualSense, căștile wireless Pulse 3D și capace pentru consolă compatibile cu ambele versiuni (cu sau fără Blu-ray). 

“Echipa de design PlayStation a regândit modelul nostru de camuflaj pentru a reflecta o senzație mai fresh și mai contemporană. Dacă te uiți cu atenție, vei observa că formele PlayStation au fost subtil încorporate în model” a declarat pe blogul PlayStation Isabelle Tomatis, Vicepreședinte Brand, Hardware și Periferice SIE (Sony Interactive Entertainment). 

 

Noul set de accesorii pentru PlayStation este programat să se lanseze începând din această toamnă: controllerul și capacele pentru consolă vor deveni disponibile începând cu data de 14 octombrie, iar căștile, în luna decembrie. Precomenzile vor putea fi înregistrate începând cu data de 15 septembrie 2022, însă momentan Sony nu a comunicat și prețurile la care vor fi listate perifericele.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.