Primul trailer complet pentru Shazam 2 a fost dezvăluit

Supereroii Marvel au fost în centrul atenției în cadrul evenimentului Comic Con San Diego, unde au fost anunțate o mulțime de noi filme și seriale, dar asta nu înseamnă că în tabăra DC a fost liniște totală. Pe lângă apariția lui Dwayne Johnson în costumul lui Black Adam, cei de la DC au prezentat și primul trailer complet pentru Shazam! Fury of the Gods. 

Trailerul începe cu Shazam îndoindu-se de rolul său de supererou, spunând că se simte ca o impostor în comparație cu ceilalți eroi precum Batman, Aquaman și The Flash. Și cum asta nu era de ajuns, viața lui devine și mai complicată în momentul în care se întâlnește cu vrăjitorul care îl atenționează cu privire la fiicele lui Atlas. 

Astfel, facem cunoștință cu cele trei personaje negative, care vor fi interpretate de Helen Mirren (Hespera), Lucy Liu (Kalypso) și Rachel Zegler (Athena). Pe lângă acestea, se vor alătura din nou distribuției și Meagan Good, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Ross Butler și Grace Fulton. Regizorul este tot David F. Sandberg, iar scriitorul este Henry Gayden, care  face echipă cu Chris Morgan (Fast and Furious),  în rolul de co-scenarist. 

Shazam! Fury of the Gods va avea premiera în cinematografe pe 21 decembrie 2022 (în cazul în care nu va interveni o nouă amânare).

Urmărește trailerul prezentat în cadrul Comic Con San Diego: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.