Avem primele imagini cu Keanu Reeves în John Wick 4!

Pe lângă faptul că Marvel a dezvăluit datele de lansare pentru filme și seriale cu supereroi până în 2025, Comic Con San Diego a venit cu încă o surpriză în plus: primul trailer pentru John Wick 4. 

Clipul are doar un minut și a fost publicat pe canalul de YouTube Lionsgate Movies pe 23 iulie. Conform titlului, se pare că filmul nu se va numi John Wick 4, ci doar John Wick, simplu – ceea ce ar putea să creeze puțină confuzie, pentru că și primul film al francizei a avut același titlu. 

Se pare că povestea se va desfășura în cinci locații diferite: Japonia, America, Paris, Berlin și Iordania. În centrul atenției va fi, bineînțeles, Keanu Reeves, căruia i se vor alătura câțiva dintre actorii prezenți și în celelalte filme: Ian McShane revine în rolul lui Winston, managerul hotelului Continental din New York și fostul prieten al lui Wick. De asemenea, Lance Reddick (Resident Evil) se întoarce în rolul lui Charon, iar  Laurence Fishburne va interpreta din nou rolul lui The Bowery King, șeful rețelei de informații interlope cunoscută sub numele de The Soup Kitchen.

Al patrulea film al seriei John Wick va avea premiera pe 24 martie 2023 în cinematografe, după aproape 4 ani de la apariția capitolului 3. Urmărește mai jos noul trailer! 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.