Discord va fi integrat cu Xbox – în curând, pentru toți utilizatorii!

Posesorii de console Xbox Series X/S și Xbox One vor putea în curând să se bucure de apeluri pe Discord, fără să aibă nevoie de un al doilea dispozitiv. Va fi nevoie totuși de aplicațiile mobile Discord și Xbox pentru conectare. 

Atât Microsoft cât și Discord au anunțat noul parteneriat pe blogurile oficiale, pe 20 iulie. Momentan, funcția este disponibilă doar pentru cei din programul Xbox Insiders, însă planul este ca în curând să devină disponibilă pentru toți utilizatorii. 

Transferul apelurilor vocale către Xbox acceptă canale vocale din servere, mesaje directe, dar și mesaje directe din grupuri. În timp ce te joci pe consolă, vei putea vedea cine este în apel și vorbește, poți regla volumul, sau poți comuta între Discord Voice și chatul din Xbox.

Cum te conectezi la Discord prin intermediul Xbox? 

De îndată ce integrarea va fi disponibilă pentru toată lumea, va trebui să conectezi contul Xbox la cel de Discord (chiar dacă ai făcut asta deja în trecut). Opțiunea va fi disponibilă atât pe desktop cât și pe mobil, în secțiunea User Settings > Connections. 

În pasul următor, va trebui să îți transferi apelurile din Discord în Xbox, cu ajutorul aplicațiilor pentru mobil Discord și Xbox, care sunt disponibile atât pe iOS, cât și pe Android. După ce instalezi aplicațiile, va trebui să selectezi un Voice channel din Discord și să bifezi opțiunea ‘Transfer audio’. Totul este pregătit după ce confirmi mutarea și din aplicația Xbox.

Dacă ai nevoie de o îndrumare mai amănunțită sau vrei să vezi mai multe metode de conectare, poți consulta oricând ghidul complet pus la dispoziție de Discord. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.