YouTube s-ar putea transforma în magazin online

YouTube introduce o serie de noi funcții pentru creatori, inclusiv posibilitatea de a vinde produse direct pe platformă, prin intermediul Shopify.

Parteneriatul cu Shopify a fost anunțat pe 19 iulie, prin intermediul unui articol postat pe blogul oficial YouTube. Ce presupune mai exact această colaborare? De exemplu, atunci când un utilizator se uită la un clip pe YouTube, va avea la dispoziție pe pagina creatorului și o listă cu articole pe care le poate cumpăra. Tranzacția se va putea realiza direct de pe canalul de YouTube, iar cumpărătorul nu va mai fi nevoit acceseze nicio altă platformă

“Conform unui studiu pe care l-am desfășurat în parteneriat cu Publicis și TalkShoppe, 89% dintre spectatori sunt de acord că cei care postează clipuri pe YouTube oferă recomandări în care pot avea încredere, așa că este important ca tot ceea ce vom include în Cumpărături YouTube să asigure o experiență perfectă atât pentru creator, cât și pentru cumpărător” a declarat pe blog David Katz, vicepreședinte Shopping Product, YouTube.

În plus, compania va introduce și un tab nou în secțiunea Explore, denumit YouTube Shopping. Va fi un fel de magazin online, care va afișa conținut relevant pentru fiecare utilizator în parte. Inițial va fi disponibil în Statele Unite, India și Brazilia, însă compania plănuiește să extindă noua funcție la nivel global. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.