The Lord of the Rings: The Rings of Power are un nou trailer!

După mai mulți ani de speculații, diverse teorii și mini teasere din partea Amazon, avem în sfârșit un trailer concludent pentru The Lord of the Rings: The Rings of Power

Noul trailer, care a fost lansat pe 14 iulie, intră mai mult în detaliile despre intriga serialului și ne oferă o privire de ansamblu asupra unora dintre cele mai importante personaje ale seriei. Îi putem vedea pe Isildur (Maxim Baldry), Elendil (Lloyd Owen), Pharazôn (Trystan Gravelle) și regina Míriel (Cynthia Addai-Robinson). De asemenea, trailerul conține și imagini din tărâmurile elfilor din Lindon și Eregion, dar și ținutul Khazad-dûm, Southlands.

Acțiunea serialului este plasată în perioada Second Age, ceea ce înseamnă se va desfășura cu mii de ani înainte de evenimentele din Hobbit și Stăpânul Inelelor. Printre alte povești, probabil cea mai importantă va fi misiunea lui Galadriel (Morfydd Clark) în Middle Earth. Se pare că aceasta pornește într-o călătorie spre vest, la bordul unei nave. În drumul său va trebui să traverseze diverse păduri periculoase sau zone pustii, și să înfrunte mai mulți inamici. Nu este clar ce scop are, însă putem bănui că se îndreaptă spre muntele Gundabad, care are o istorie destul de complicată și periculoasă. 

The Lord of the Rings: The Rings of Power va avea premiera pe Amazon Prime Video, pe 2 septembrie 2022. Urmărește mai jos noul trailer! 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.