Jedi: Survivor este noul joc Star Wars care se lansează anul viitor

Respawn Entertainment a dezvăluit oficial continuarea jocului Star Wars Jedi: Fallen Order, vineri, în cadrul evenimentului Star Wars Celebration. Noul titlu se numește Jedi: Survivor si va fi lansat în 2023 pe PlayStation 5, Xbox Series X / S și sisteme PC.

Odată cu informațiile despre data de lansare a fost publicat și un scurt trailer cinematic, din care aflăm câteva detalii despre povestea jocului. Acțiunea se desfășoară la 5 ani după evenimentele din Fallen Order și îl va avea în prim plan tot pe Cal Kestis, ultimul Jedi din galaxie, însoțit de robotul BD-1. Cei doi pornesc într-o nouă aventură prin galaxie, unde vor avea de înfruntat mai multe obstacole și inamici, fiind urmăriți de Imperiu. De-a lungul jocului vom putea vedea evoluția lui Cal, abilitățile noi pe care le învață și așa cum a declarat EA, moduri noi de luptă, mai dinamice. La începutul teaserului îl vedem pe Cal vorbind cu ceea ce pare a fi un bărbat Pau’an care pare să aibă și sabia laser a lui Kestis din jocul anterior.

Jedi: Survivor este unul dintre cele trei proiecte Star Wars aflate în prezent în dezvoltare în cadrul Respawn, celelalte fiind un joc de strategie Star Wars în colaborare cu Bit Reactor (un studio format din foști veterani Firaxis) și un nou joc Star Wars de tip FPS. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.