Ubisoft a lansat un nou joc free to play: Roller Champions

Roller Champions a fost anunțat pentru prima dată în cadrul E3 2019, urmând sa devină disponibil în 2020. Două amânări și doi ani mai târziu, Ubisoft a lansat oficial jocul pe 25 mai 2022, pe mai multe platforme. 

Roller Champions pune față în față două echipe a câte trei jucători, într-o cursă pentru a marca cinci puncte pe o pistă de roller derby. Regulile sunt simple: prinzi mingea, faci o tură în jurul pistei (în oricare direcție), și apoi treci printr-un cerc pentru a obține un punct. Dacă ai timp să faci două ture înainte de dunk poți obține 3 puncte, iar la trei ture consecutive câștigi jocul. Problema e că nu vei putea face prea ușor nici măcar o tură în unele cazuri, pentru că ceilalți jucători vor încerca să-ți ia mingea în timpul ăsta. 

Cum spuneam, titlul este gratuit și poate fi jucat atât în modul single cât și multiplayer, în modul team PvP. În plus, va avea suport cross-play și cross-progression pe Xbox One, Xbox Series X | S, PS4 și PS5.  Era să uit: jocul e disponibil și pe sisteme PC, si avand in vedere ca e destul de optimizat, suntem siguri că rulează foarte bine și pe laptopuri gaming mai moderne! 

Sezonul de lansare este live în perioada 25 mai – 21 iunie 2022 și introduce 3 arene și două moduri speciale de joc, pe o perioada limitată. Articolele cosmetice exclusive pot fi deblocate cu un Roller Pass, despre care poți afla mai multe de pe site-ul Ubisoft

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.