Se anunță noi ecranizări Sony pentru Horizon, God of War și Grand Turismo

În urmă cu puțin timp a avut loc prezentarea anuală Sony pentru investitori, unde au fost anunțate mai multe planuri de viitor ale companiei. În urma acesteia, Jim Ryan (CEO Sony) a participat la un Q&A în care a dezvăluit mai multe detalii despre portofoliul de ecranizări ale jocurilor Sony. Acesta a confirmat atât zvonurile cu privire la serialul God of War, cât alte două titluri importante care i se alătură: Horizon și Gran Turismo. 

Se pare că Sony nu s-a decis încă ce platforma îi place mai mult, așa că le testează pe toate. Serialul The Last Of Us se lansează în 2023 HBO, în timp ce God of War va merge în direcția Amazon, iar Horizon va deveni un titlu marca Netflix. Despre show-ul Gran Turismo nu s-a anunțat încă mare lucru, în afară faptului că este deja în producție. Rămâne de văzut însă pe ce platforma il vom găsi.

Pe lângă seriale, Sony are planuri mari de viitor și pentru jocurile pe PC și mobil. Jim Ryan a inclus în prezentarea sa un tabel cel puțin interesant, care ne arată direcția în care ar vrea să meargă în următorii 3 ani. Conform acestuia, jumătate din jocurile Sony vor fi disponibile pe sisteme PC sau dispozitive mobile până în 2025. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.