Thor și Jane, din nou împreună în Thor: Love and Thunder

Mai avem puțin peste o lună până la premiera Thor: Love and Thunder, iar Marvel Entertainment tocmai a publicat primul trailer oficial. 

În primul teaser am văzut-o pe Jane (Natalie Portman) doar pentru câteva secunde, așa că nu știam cât de important va fi rolul său în film. Odată cu noile noile scene dezvăluite de Marvel însă, aflăm că ea va fi prezentă destul de mult pe marele ecran alături de Thor. Pe lângă disputa cu privire la folosirea lui Mjolnir, cei doi vor avea încă o problema destul de mare, numită Gorr the God Butcher – care va fi interpretat de Christian Bale.

În film vor fi prezenți mai mulți gardieni ai galaxiei precum Chris Pratt ca Peter Quill / Star-Lord, Pom Klementieff ca Mantis, Dave Bautista în rolul lui Drax, Karen Gillan ca Nebula, Vin Diesel ca vocea lui Groot și Bradley Cooper ca vocea lui Rocket. De asemenea, își fac apariția și Valkyrie (Tessa Thompson), Grandmaster (Jeff Goldblum), Sif (Jaimie Alexander) dar și Zeus, interpretat de Russell Crowe. 

Filmul este regizat de Taika Waititi, iar scenariul a fost scris tot de el, în parteneriat cu Kaytin Robinson. Thor: Love and Thunder va avea premiera vineri, pe 8 iulie 2022

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.