Suicide Squad: Kill The Justice League se amână pentru 2023

În ultima vreme WarnerMedia a oferit informații despre Hogwarts Legacy și Gotham Knights, însă a ignorat cu desăvârșire Suicide Squad. Ne așteptăm așadar la o astfel de veste și iată că acum a fost confirmată oficial de către Sefton Hill (co-fondator Rocksteady). Nu ne vom juca Suicide Squad în 2022, ci mai degrabă în primăvară anului 2023

Hill a afirmat că este o decizie dificilă și că este conștient cât de frustrant poate fi pentru gameri, dar a promis că acest timp va fi folosit pentru a crea un joc cât se poate de bun.

În general gamerii înțeleg aceste întârzieri și se gândesc că într-adevăr se întâmplă cu un motiv întemeiat. Însă cu cât un titlu întârzie mai mult, cu atât cresc și așteptările (vezi Cyberpunk 2077). Tot ce putem să sperăm așadar este că în ziua lansării vom primi un joc bine optimizat, cu cât mai puține bug-uri și cu un content de calitate. Ne asteptăm ca și la nivel grafic să surprindă într-un mod plăcut, și cu siguranță gamerii trebuie să fie pregătiți cu un sistem sau un laptop de gaming potent pentru a beneficia de cel mai înalt nivel grafic.

Creatorii seriei Batman: Arkham au anunțat oficial jocul în anul 2020, oferindu-ne și câteva detalii despre concept și poveste. Acesta va fi de tip co-op open world, iar acțiunea se va desfășura în universul Arkham. Personajele principale sunt anti-eroii Harley Quinn, King Shark, Deadshot, și Captain Boomerang, care sunt trimiși în Metropolis pentru a se confrunta cu versiuni corupte ale lui Superman, The Flash și alți eroi DC. Fiecare personaj va avea propriile abilități, moduri de combat, arme și skill-uri, iar playerii vor putea să aleagă dacă se vor juca singuri sau împreună cu prietenii, în mod co-op.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.