PlayStation cumpără Haven Entertainment Studios

Studiourile Sony se extind din nou. Conform unui anunț postat pe 21 martie, Haven Studios fondat de Jade Raymond se alătură echipei PlayStation. În cadrul unui articol de pe blogul PlayStation, Jade a afirmat că un nou titlu exclusiv este deja în lucru. 

Noul joc va fi special dezvoltat pentru a scoate în evidență performanța consolei de jocuri PlayStation 5 și toate avantajele care vin împreună cu acesta. Va fi un titlu AAA multiplayer, care va oferi o experiență nouă, plină de libertate, emoție și nu în ultimul rând, content user-generated. Cel puțin în teorie, noul joc urmează să ofere atât de mult content și să fie atât de interesant, încât să îi țină pe playeri aproape pe parcursul mai multor ani. 

Jade Raymond este de asemenea fondatoarea Ubisoft Toronto și Motive Studios și una dintre cele mai importante persoane din spatele jocului Assassin’s Creed. Haven Studios a fost fondat în 2021 cu ajutorul unei echipe mici și talentate, iar în momentul de față are peste 60 de angajați și este într-o continuă creștere.

Haven este al 18-lea studio care se alătură PlayStation Studios, cele mai recente achiziții fiind Bungie, Bluepoint Games, Housemarque, Firesprite și Nixxes Software. Odată cu această achiziție, Sony ne confirmă din nou intenția de a se concentra mai mult pe jocurile de tip live service și de a le oferi playerilor ocazia să se bucure de interacțiuni mai multe și mai calitative. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.