Tekken vine pe Netflix în 2022

Netflix a prins gustul serialelor bazate pe jocuri video și tocmai a anunțat că în 2022 va adăuga pe listă și Tekken. Serialul va fi de tip animație (anime) și va fi bazat pe celebrul joc dezvoltat de Bandai Namco. Tekken: Bloodline nu este prima încercare de adaptare a jocului pentru divertismentul de pe micile ecrane, însă sperăm că va fi cea mai bună. Celelalte nu au fost neapărat rele, însă nici nu s-au bucurat de cine știe ce succes. 

Primul trailer al serialului Tekken: Bloodline a fost postat pe YouTube pe 20 martie, însă nu a fost anunțată încă data oficială a lansării. Tot ce știm este că va fi disponibil anul acesta. În trailer este prezentat protagonistul serialului, Jin Kazama pe care îl știm încă din 1996 când a apărut în jocul Tekken 3.

Povestea sună cam așa: după ce mama sa a căzut victima unui presupus demon (Ogre), Jin pornește în căutarea răzbunării. Kazama începe să se antreneze și să învețe mai bine artele marțiale tradiționale ale familiei, îndreptându-se către bunicul său, Heihachi Mishima – despre care știm deja că este personajul negativ al francizei. Întreaga sa călătorie îl va conduce către celebrul turneu King of Iron Fist, unde vom face cunoștință și cu alte personaje cunoscute de fanii serialului. Printre ele se numără Paul Phoenix, Kazuya Mishima și King.

Așa că iubitorilor de anime-uri nu le rămâne decât să se așeze în fața televizoarelor și să se bucure de un nou serial promițător marca Netflix.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.