YouTube Vanced a făcut anunțul de care se temeau o mulțime de utilizatori

Google a reușit într-un final. Cei de la YouTube Vanced au anunțat recent prin intermediul unui post pe Twitter faptul că link-ul de download de pe site-ul lor va fi eliminat. Nu au fost prezentate motivele, însă mai mult ca sigur această schimbare a apărut în urma  presiunilor făcute de Google. 

Nu mai e cazul să ne întrebăm de ce a luat Google măsuri în acest sens. De fapt, ne putem întreba mai degrabă de ce a durat atât de mult până când corporația americană a luat atitudine și a pus în gardă departamentul de legal. Evident, se pierdeau mulți bani din cauza lipsei reclamelor și a faptului că mulți utilizatori alegeau Vanced în loc să plătească subscriptia YouTube Premium. 

Dacă ai folosit sau măcar te-ai interesat vreodată de beneficiile YouTube Vanced, ar trebui să știi deja că cele mai mari avantaje ale sale erau faptul că putea să redea conținut în fundal și mai ales, să blocheze complet reclamele.  

Cei care au deja aplicația instalată se vor putea bucura în continuare de beneficiile Vanced, însă utilizatorii noi nu vor mai putea să o descarce. Conform informațiilor oferite de cei de la Vanced pe Twitter, dacă ai acum aplicația este posibil să o mai poți folosi aproximativ 2 ani, până în momentul în care va deveni outdated.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.