Zvon: EA ia în considerare o abordare free-to-play pentru Battlefield 2042

Este evident că lucrurile nu merg bine pentru DICE, dezvoltatorii jocului Battlefield 2042. Potrivit unor informații interne, EA pare interesat să exploreze un model free-to-play pentru a reîmprospăta comunitatea. 

Nu este un secret faptul că Battlefield 2042 nu a fost hitul anului, așa cum s-ar fi așteptat EA. Deși DICE continuă să îmbunătățească jocul din punct de vedere tehnic, încă există problema lipsei de conținut în comparație cu jocurile anterioare. Așa cum reiese din review-urile date de gamerii de PC pe Steam și din postările de pe Reddit, mulți membri ai comunității sunt extrem de dezamăgiți de joc, lucru care a dus la un declin major în materie de număr de jucători. 

Tom Henderson, un insider de încredere în comunitatea EA, a discutat într-un video posibilitatea ca jocul să devină free-to-play dar și faptul că DICE nu va schimba nimic major din punct de vedere al design-ului. Conform lui Henderson, este posibil ca unul dintre modurile de joc Portal sau Hazard Zone să devină free-to-play. Prima variantă ar fi cea mai plauzibilă alegere, având în vedere să este cel mai popular mod de joc în acest moment. 

Pe 1 februarie, EA va ține o conferință cu investitorii unde cu siguranță vom afla mai multe detalii despre viitorul seriei Battlefield și nu numai.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.