Vezi primul trailer cu următoarea aventură animată a lui Miles Morales: Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)

across spider-verse

Au trecut câteva luni bune de când nu am mai auzit niciun șuierat despre Spider-Man și multiverse. Dr. Strange l-a introdus pe Peter Parker-ul lui Tom Holland nenumăratelor realități alternative din Universul Cinematic Marvel la finalul lui august, dar acum multiversurile animate s-au întors cu primul trailer pentru Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, cunoscut oficial de azi drept Spider-Man: Across the Spider-Verse, pe care Sony l-a lansat sâmbătă seara la Comic Con Experience (CCXP) din Brazilia.

Dar stați, asta nu e tot! În cadrul panel-ului — și după cum se poate vedea din titlu — știm că filmul va fi lansat drept Prima parte, ceea ce înseamnă că există chiar și un al 3-lea film cu Miles Morales care-l va succeda pe acesta.

Imaginile din teaser îl surprind pe Miles Morales (Shameik Moore) relaxându-se cu deja iconica piesă Sunflower din primul Into the Spider-Verse în camera sa de cămin, urmând ca Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) să călătorească printr-un portal pentru a-l racola într-o aventură — știți voi, una scurtă și nevinovată de 20 de minute.

Călătoresc împreună într-o realitate complet nouă și, în mod corespunzător pentru Spider-Verse, într-un nou stil artistic. Nu știm dacă Spider-Verse 2 va readuce împreună echipa formată din Spider-Ham (John Mulaney), Noir (Nicolas Cage), Peni Parker (Kimiko Glenn) și Peter B. Parker (Jake Johnson), dar este introdus cel puțin un alt Spidey: 2099 (care, după ce Into the Spider-Verse film ne-a tachinat cu acesta în scena post-credits, va fi interpretat de Oscar Isaac).

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) este scris de Phil Lord, Chrs Miller și Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings). Filmul va fi regizat de Joaquim Dos Santos (Legend of Korra), Justin K. Thompson (designer de producție la primul film) și Kemp Powers (Soul). Lord și Miller se vor întoarce în rolurile lor de producători executivi, la fel ca în primul film.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) va fi lansat pe 7 octombrie 2022.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.