Cel mai nou bundle caritabil de pe itch.io oferă peste 60 de jocuri pentru doar 5$

itch bundle

World Land Trust Bundle de pe itch.io include peste 60 de jocuri destinate iubitorilor de PC gaming pentru doar 5$ / 22 de lei și este disponibil până pe 10 decembrie la 17:00 ora României. Printre cele mai aclamate indie-uri incluse în bundle se numără Cloud Gardens, Coffee Talk, Samorost 2, Old Man’s Journey, Hidden Folks, The Hex (creat de unicul Daniel Mullins), Ynglet, Mutazione și A Good Snowman is Hard to Build. Dacă ați cumpăra fiecare joc separat la prețurile lor obișnuite, ați plăti 480$ / 2,100 de lei, deci asta este într-adevăr o afacere imbatabilă.

Desigur, puteți plăti mai mult de 5$ dacă vă îngăduie inima (și portofelul), dar aceasta este contribuția minimă care trebuie achitată pentru a vă bucura de toate cele 66 de jocuri.

Desigur, ceea ce înobilează acest bundle itch este faptul că veți contribui la protejarea celor mai semnificative și amenințate habitate din punct de vedere biologic ale Pământului. Proiectul Plant Based Gaming și-a unit forțele cu publisherul indie Future Friends Games pentru a se coordona cu dezvoltatori generoși și pentru a direcționa 100% din vânzări către fondul de acțiuni World Land Trust (WLT), dându-le „putere să reacționeze rapid oricând și oriunde sunt necesare acțiuni urgente de conservare a faunei.”

Încă nu v-a convins nimic? David Attenborough, AKA omul pe a cărui voce poți adormi liniștit în timp ce te uiți alene la documentare despre natură, este un patron caritabil al WLT.

„Le mulțumim enorm tuturor dezvoltatorilor de jocuri care ne-au sprijinit pentru a întocmi bundle-ul împreună, generozitatea și dorința de a fi implicați au fost atât de înduioșătoare”, a spus fondatorul Plant Based Gaming, Kris Wingfield-Bennett. „100% din venituri merg direct către Fondul de acțiuni al World Land Trust, toți cei implicați joacă un rol important în salvarea planetei noastre. Tot ce rămâne este să donezi <3.”

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.