Assassin’s Creed Valhalla primește DLC-ul Tombs of the Fallen pe 9 noiembrie

valhalla DLC tomb of the fallen

Assassin’s Creed Valhalla primește o nouă activitate gratuită sub formă unui DLC numit Tombs of the Fallen în data de 9 noiembrie, adică marți.

Se știa deja că urmează implementarea acestui update de la începutul săptămânii datorită unor noi trofee PlayStation, dar acum Ubisoft l-a dezvăluit oficial ca parte a noului roadmap pentru Assassin’s Creed Valhalla. Încă nu există alte informații despre Tombs of the Fallen, doar că acum știm că este un soi de activitate in-game.

Noul roadmap pentru Valhalla dezvăluie și alte câteva update-uri care urmează să fie lansate până la sfârșitul anului 2021. Pe 9 noiembrie, Tombs of the Fallen va fi lansat în update-ul 1.4.0. La scurt timp după aceea, un eveniment gratuit cu timp limitat, Oskoreia Festival, va avea loc în perioada 11 noiembrie – 2 decembrie. Ultimul, dar nu cel din urmă, update-ul 1.4.1 va fi ultimul din 2021 pentru Assassin’s Creed Valhalla, și va fi lansat cândva în decembrie.

Ubisoft sprijină cu toate resursele Assassin’s Creed Valhalla după lansare, cu două DLC-uri — unul cu Irlanda și unul cu Franța — deja disponibile, urmând ca o altă expansiune majoră să sosească în 2022. Ubisoft nu a anunțat încă următorul capitol al campaniei, dar o scurgere recentă sugerează că va fi intitulată Dawn of Ragnarok. Rămâne de văzut cum va aborda Valhalla evenimentul escatologic, momentan știm doar că jucătorii vor fi transportați în tărâmul mitic Muspelheim.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.