O luăm pe urmele vikingilor în Assassin’s Creed Valhalla

După feedback-ul nu prea încurajator pe care l-au primit la Ghost Recon Breakpoint, cei de la Ubisoft au decis că ar fi mai indicat să încetinească frecvența cu care lansau jocurile și să se concentreze mai mult pe calitatea lor, aspect punctat foarte clar și de Yves Guillemot, CEO-ul Ubisoft.

Din câte se pare, în acest plan de bătaie a fost inclus și Assassin’s Creed, deoarece au trecut aproape doi ani și nu am văzut vreo continuare. Totuși, în spatele culiselor se zvonea de ceva timp un nume de cod destul de interesant: Assassin’s Creed Ragnarok. Eu zic că ăsta a fost un indiciu suficient de bun astfel încât să înțelegem direcția în care o ia jocul, spre deliciul unor fani și dezamăgirea altora, care sperau ca acțiunea să se desfășoare în Japonia medievală, cu samurai și tot tacâmul.

Cum după acel leak s-a făcut liniște totală pentru ceva vreme, ieri ne-am trezit cu un anunț surpriză din partea celor de la Ubisoft în care eram poftiți pe canalul lor de YouTube să asistăm la un livestream în cadrul căruia ne va fi prezentat un teaser a următorului joc Assassin’s Creed prin intermediul unui artwork desenat în timp real de artistul cu renume mondial BossLogic. După câteva ore migăloase de muncă aveam să ne clătim ochii cu această imagine:

Assassin's Creed Valhalla

La finalul livestream-ului ni se transmitea că vom avea parte astăzi de un trailer în premieră, ceea ce a fost un pic neașteptat, deoarece credeam că doar imaginea de mai sus o primim drept confirmare că vom avea vikingi și taman în iunie când ar fi fost tehnic E3-ul am fi avut o dezvăluire fastuoasă, alături de cele mai tari noutăți în materie de gaming.

După cum puteți vedea, Assassin’s Creed Valhalla este numele noului titlu din această faimoasă franciză, iar pe protagonistul nostru îl cheamă Eivor, un războinic viking neînfricat care dorește să își conducă semenii din tărâmurile înghețate ale Norvegiei, pe meleagurile roditoare și pline de bogăție ale Angliei.

Acțiunea are loc în secolul al 9-lea, un moment propice de a-ți stabili o așezare, în timp ce tărâmul englezilor este divizat de către lorzi mărunți și regate care duc războaie pentru o palmă de pământ.

Assassin's Creed ValhallaNi se promit elemente RPG cu ajutorul cărora vom stabili alianțe și vom coordona raiduri asupra armatelor și fortificațiilor inamice, un sortiment larg de arme pe care le vom folosi pentru a ne despica adversarii, activități variate de la vânat și băut, până la competiția tradițională a nordicilor intitulată flyting, un pseudo stră-stră-stră-străbunic al rap battle-urilor, unde trebuie să adresezi oponentului tău injurii sub formă de versuri. La noi ar fi înjuratul fără a te repeta.

Assassin’s Creed Valhalla se va lansa anul acesta, în perioada sărbătorilor de iarnă pe PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Assassin's Creed Valhalla

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.