ResetEra a fost vândut pentru 4,5 milioane de dolari

resetera

ResetEra, unul dintre cele mai mari forumuri de gaming, a fost achiziționat de MOBA Network pentru 4,55 milioane de dolari. Nu se vor face niciun fel de schimbări la nivelul echipelor operaționale și moderatoare ale forumului.

Din această sumă voinică, 3,55 milioane de dolari au fost plătiți în numerar, iar restul de 1 milion de dolari vor fi plătiți până la 31 decembrie.

ResetEra câștigă bani prin reclamele de pe site și din abonamentele care scapă utilizatorii de ad-uri. Potrivit comunicatului de presă care anunță achiziția, afacerea a realizat vânzări de 700.000 de dolari în ultimul an.

MOBA Network dorește să introducă noi formate de reclame și să crească ponderea vânzărilor directe din aceste reclame, focusându-se pe o creștere masivă în 2022.

MOBA Network este o companie de media suedeză care deține mai multe site-uri web și comunități online, inclusiv Mobafire.com, Dotafire.com, Smitefire.com, Owfire.com, Leaguespy.net și alte câteva. De asemenea, deține rețeaua de YouTube Union For Gamers (UFG), cunoscută și drept Curse, care gestionează peste 1.000 de creatori.

ResetEra a fost înființat în 2017 pentru a servi drept noul cămin al membrilor NeoGaf, anterior unul dintre cele mai mari forumuri de gaming din lume. Acuzațiile de conduită sexuală necorespunzătoare împotriva patronului au dat startul unui exod, mulți dintre membrii de bază ai NeoGaf plecând pentru a stabili ResetEra, punând accentul de această dată pe diversitate și incluzivitate.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.