Până și Will Smith a ajuns în Fortnite

Mike Lowery, personajul jucat de Will Smith în trilogia Bad Boys, este un skin în Fortnite. Nu mă trageți de urechi pentru titlu, în punctul ăsta totul a fost sau va fi în Fortnite.

Capitolul 7 din Sezonul 2 al Fortnite este îmbrăcat în tematică extraterestră, iar Rick and Morty, Superman, Wonder Woman și Gamora, cu toții s-au înfruntat cu ființe de așa natură în trecut — unele personaje fiind literlmente verzui.

Ironia crasă este că, din toate caracterele consacrate ale lui Will Smith, cineva de la Epic a ales fix unul care n-are nicio legătură cu genul sci-fi. Sigur, Mike Lowery și Marcus Burnett al lui Martin Lawrence sunt personaje foarte îndrăgite, dar, ca și în cazul lui Martin Luther King Jr., crossoverul este insipid.

Căpitanul Stephen Hiller din Independece Day, Agentul J din Men In Black, Floyd ‘Deadshot’ Lawton din Suicide Squad, Cypher Raige din After Earth, Hancock! Toate aceste personaje ale lui Will Smith au avut lupte intense cu invadatorii extratereștri. Până și detectivul Del Spooner din I, Robot, Robert Neville din I Am Legend sau Daryl Ward din Bright ar fi fost variante mai comestibile.

Dar, presupunând că lupta pentru drepturile de autor e acerbă, poate fi trecută cu vederea eroarea? În niciun caz! Dacă nu reușești să păstrezi o continuitate tematică — pe care tu ai ales-o în primul rând — nu băga ceva doar de florii mărului. E ca și cum regulile universului, pardon, metaversului pot fi încălcate oricând vrea Epic doar pentru că Fortnite e jocul lor. Nu așa merge, o decizie trebuie să pară cel puțin plauzibilă în conformitate cu tema și legile care guvernează un univers narativ.

În caz că nu v-am convins cât de fără noimă și suflet e includerea lui Mike Lowery ca skin, pachetul ce-l conține costă 1500 V-Bucks și include Duffle Back Bling-ul detectivului. Din anumite motive, târnăcopul Loose Cannon Cutters este vândut în afara pachetului din Store și costă 500 V-Bucks. Deci va costa 2000 V-Bucks (120 de lei) în total pentru a juca drept Will Smith în Fortnite.

 

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.