Black Myth: Wukong va fi dezvoltat în Unreal Engine 5

Un nou trailer pentru Black Myth: Wukong ne delectează cu 12 minute de gameplay, cutscene-uri, animații ultra-finisate, monștri și boși care abia-așteaptă o cotonogeală de la toiagul regelui maimuță. Toate astea în Unreal Engine 5.

Black Myth a avut parte până acum de 2 trailere pline ochi de gameplay, acesta din urmă marcând fix un an de la apariția celui de debut din 2020. Primul trailer părea să fie exemplul suprem de măiestrie în arta dezvoltării jocurilor în UE4. Iată că jocul continuă să surprindă, iar această recentă etalare de puteri a lui Wukong vine gătită în flăcările impresionantului UE5.

Video-ul de mai sus este înregistrat în timp real și, conform Nvidia, este primul joc în UE5 care oferă suport pentru DLSS. La lansare, atât Epic Games cât și Nvidia promit alături de dezvoltatorii Game ScienceBlack Myth: Wukong va oferi suport pentru rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă, raytracing și DLSS. Desigur, pentru a rula jocul la potențialul său maxim vom avea nevoie de sisteme gaming potente.

Black Myth: Wukong urmărește faimosul mit al lui Sun Wukong, Journey to the West. Acest Soulslike este stabilit în tărâmurile mitice din folclorul chinezesc, iar dezvoltatorii, Game Science, sunt niște oameni talentați care au lucrat în trecut la Tencent — conglomeratul chinez care deține în prezent Riot Games, 40% din Epic Games, dar și PUBG.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.